35 PV 12775 Ft
Hogy miért Válaszd a TIENS Krill Omega3 olajat?
TIENS Kardi - Krill olaj kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal!
A Krill Olaj Hatásmechanizmusa!
Krill másnéven a "világító" rák
} Tengeri foszfolipidek 45%-ban
vízoldékony, 98%-os felszívódás
} Omega-3 zsírsav 25%-ban
40-szer hatékonyabb a halolajnál
} Más omega zsírsavak 6%-ban
omega-6 nélkül, lipidegyensúly
} Astaxanthin antioxidáns
vér-agy gát nem akadály, nem prooxidativ, a legerősebb
} Az omega zsírsavak így beépülnek a sejthártyába, rugalmasabbá teszik, segítve a teljes szervrendszer egészséges, szabályozott működését.
TIENS Kardi - Krill olaj kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal
Omega 3 zsírsav
testünk sejtjeinek alkotóeleme és fontos hormonok forrása is
pozitív hatásait sejtszinten fejti ki, és a hormonok működését is jó irányba befolyásolja, ezzel egészségügyi problémáink jó részét alapjaiban oldhatja meg
Az omega-3 azáltal vesz részt a sejtműködésben, hogy beépül a sejthártyába, és rugalmasabbá teszi azt, így segítve az összes szervrendszer egészséges működését.
Omega-3 zsírsav fogyasztását követően javul a sejtmembrán rugalmassága, ezáltal számos sejten belül lejátszódó folyamat is, mint például az enzim és a receptor aktivitás, ionáramlás, stb.
Ezek az alapvető sejtszintű folyamatok rendkívül fontosak szervezetünk egészséges működéséhez!
Milyen pozitív hatásai vannak az omega-3-nak?
Előnyösen befolyásolja a szem látóhártya működését
A testünkben a helyes eicosanoid hormon összetétel is a megfelelő omega-3 - omega-6 aránytól függ
Továbbá a keringésen keresztül még számos jótékony hatást fejt ki szervezetünkben
Az a tény, hogy omega-3 fogyasztásának hatására a test minden sejtjében kedvező változások indulnak el, magyarázza azt, hogy számos egymással nem közvetlen kapcsolatban lévő szervben illetve testrészben is tapasztalhatjuk a pozitív hatásokat. Ilyenek például a szív, a vérerek, az ízületek, a bőr vagy a szemek is.
Mi a helyzet a hazai omega-3 fogyasztással?
Az omega-3 zsírsavak mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, de csak az utóbbi évtizedekben ismerték fel, hogy milyen fontos szerepük van a szervezet megfelelő működésének fenntartásában, az egészség megőrzésében, és a betegségek gyógyításában.
Az omega-3 többszörösen telítetlen zsírsavakat esszenciális, azaz alapvető zsírsavaknak nevezzük, ami azt jelenti, hogy ezek a zsírsavak nélkülözhetetlenek az egészséges élethez!
Hasonlóan a vitaminokhoz a szervezet az omega-3 zsírsavakat sem képes előállítani, ezért azokat csak étkezés alkalmával tudjuk magunkhoz venni.
Egyoldalú táplálkozásunknak köszönhetően az omega-3 típusú zsírokból alig fogyasztunk, ezzel szemben étrendünk nagy mennyiségben tartalmaz magas omega-6 tartalmú állati zsírokat és hidrogénezett növényi olajokat. Ezért fontos, hogy omega-3-mal egészítsük ki az étrendünket!
Szervezetünkben számos betegség okozója is lehet az omega-3 hiány illetve az egészségtelen irányba eltolódott omega-3 - omega-6 arány. Az ideális 1:1 maximum 1:5 lenne, ezzel szemben napjainkban az omega-3 - omega-6 arány 1:25 - 1:30 közé esik.
Ennek oka, hogy a szervezetnek nélkülözhetetlen omega-3 EPA és DHA többszörösen telítetlen zsírsavak főként a hidegvízi, mélytengeri halak húsában találhatóak, amelyekből alig fogyasztunk.
Foszfolipidek!
Foszfolipid Burok.
Nem véletlen, hogy a szépségipar már régen átvette a gyógyszeriparban kifejlesztett Foszfolipideket. A célja eredetileg az volt, hogy a rákos sejtekhez közvetlenül kívülről a bőrön át jutassák be a gyógyszereket.
A legtöbb kozmetikában használatos liposzómát lecitinből, különböző foszfolipidek keverékéből állítják elő. Ezeknél a foszfolipideknél olyan bőrazonos hatóanyagokról van szó, melyek a bőr természetéből adódóan óriási mennyiségben a bőrben is előfordulnak. Ennek elsősorban immunológiai, illetve allergológiai szempontból van jelentősége, mivel eléggé valószínűtlen, hogy a szervezet egy olyan anyagot test idegennek tartson, ami a bőrünknek alapvető építőköve.
A foszfolipidek, a sejtfal azonos szerkezetük miatt maximálisan összeegyeztethetők a bőrrel. Ugyanazok a foszfolipidek, amelyekből a liposzóma membrán felépül, alkotják a sejtfalat is. A sejt közötti állomány, azaz a sejtek közti anyag, nagy arányban tartalmaz foszfolipideket. Ha a bőrsejtek könnyebb sérülést szenvedtek, vagy hiányzik a sejtközti állomány, a foszfolipidek tökéletesen helyettesíteni tudják azt.
Egy poláros feji részhez kapcsolódnak a zsírsavak és a szfingozinapoláros lánca. Ezek a Janus-arcú molekulák, kiválóan alkalmasak membrán kettősrétegek létrehozására.
A lipopoliszacharidokban a cukoregységek közvetlenül zsírsavakhoz kapcsolódnak. Elsősorban a Gram-negatív baktériumok külső membránjában fordulnak elő. A gerinces immunrendszer antitesteket termel ellenük. Egyes bakteriális lipopoliszacharidok lipid összetevője endotoxinként ún. toxikus sokk szindrómát okozhat.
Törzsvásárlói ár: 35 PV 12775 Ft
Válassza a TIENS Krill olajat különleges összetevőivel és már ma kezdjen el jobban élni.
Folytatást lásd a menüpontban.