天獅 TIENS termékek étrend kiegészítők és egészségvédő gépek.Gombák,Kalcium.

Az Ősi Kínai és Tibeti keleti 5000 éves Filozófia és egészségkultúra,medicina és a Császári receptek alapján készüllt termékek és gyógynövények,gyógyító gombák hatása az egészség megörzéshez.TIENS termékeivel.

 

 tines_krill_omega3_dobz.jpg35 PV 12775 Ft

Hogy miért Válaszd a TIENS Krill Omega3 olajat?

TIENS Kardi - Krill olaj kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal!

 

  A Krill Olaj Hatásmechanizmusa!

 

       krill_small_2.jpg    Krill másnéven a "világító" rák       

 

  

 

 

 

Tengeri foszfolipidek  45%-ban

      vízoldékony, 98%-os felszívódás         

   Omega-3 zsírsav 25%-ban

      40-szer hatékonyabb a halolajnál

   Más omega zsírsavak 6%-ban

     omega-6 nélkül, lipidegyensúly                               

   Astaxanthin antioxidáns

      vér-agy gát nem akadály, nem prooxidativ, a legerősebb

   Az omega zsírsavak így beépülnek a sejthártyába, rugalmasabbá teszik, segítve a teljes szervrendszer egészséges, szabályozott működését.

 

 TIENS Kardi - Krill olaj kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal

 

 

Omega 3 zsírsav        tines_krill_omega3_dobz.jpg

  

  • nélkülözhetetlen a szervezetünk egészséges sejtműködéséhez

   testünk sejtjeinek alkotóeleme és fontos hormonok forrása is

 

  pozitív hatásait sejtszinten fejti ki, és a hormonok működését is jó irányba befolyásolja, ezzel egészségügyi problémáink jó részét alapjaiban oldhatja meg

  
Az omega-3 azáltal vesz részt  a sejtműködésben, hogy beépül a sejthártyába, és rugalmasabbá teszi azt, így segítve az összes szervrendszer egészséges működését.

Omega-3 zsírsav fogyasztását követően javul a sejtmembrán rugalmassága, ezáltal számos sejten belül lejátszódó folyamat is, mint például az enzim és a receptor aktivitás, ionáramlás, stb.

  

Ezek az alapvető sejtszintű folyamatok rendkívül fontosak szervezetünk egészséges  működéséhez!

Milyen pozitív hatásai vannak az omega-3-nak?

 

  Előnyösen befolyásolja a szem látóhártya működését

  • Előnyösen befolyásolja az agysejtek működését
  • Előnyösen befolyásolja az idegsejtek működését
  • Nélkülözhetetlen az immunrendszer normális működéséhez
  • Védi az érfalakat az érelmeszesedéstől
  • Segíti a gyulladásos típusú betegségek gyógyulását
  • Segít a szív és érrendszeri megbetegedések, valamint a szívritmuszavar kialakulásának megelőzésében
  • Csökkenti az újbóli szívinfarktus bekövetkezésének rizikóját
  • Csökkenti a vérrög kialakulásának a kockázatát azáltal, hogy gátolja a véralvadást elősegítő faktorokat:
    • növeli a véralvadási időt
    • gátolja a vérlemezek összecsapódását
    • csökkenti a vér viszkozitását
  • Segít a bőrbetegségek (pl.ekcéma, pszoriázis, hajhullás stb.) enyhébb formáinak megelőzésében és kiegészítő kezelésénél is
  • Csökkenti a káros hatású thromboxán és a leukotrién szintet, és növeli a jó hatású prosztaciklin szintet
  • Segít csökkenteni a szervezeten belüli omega-6 túlsúlyt, ezáltal enyhítve az emiatt kialakult betegségek tüneteit (Pl. szív- és érrendszeri megbetegedések, szívritmuszavar, gyulladásos betegségek, immunrendszer problémák, túlzott vérrögképződést, stb.)

 

 A testünkben a helyes eicosanoid hormon összetétel is a megfelelő omega-3 - omega-6 aránytól függ


Továbbá a keringésen keresztül még számos jótékony hatást fejt ki szervezetünkben

Az a tény, hogy omega-3 fogyasztásának hatására a test minden sejtjében kedvező változások indulnak el, magyarázza azt, hogy számos egymással nem közvetlen kapcsolatban lévő szervben illetve testrészben is tapasztalhatjuk a pozitív hatásokat. Ilyenek például a szív, a vérerek, az ízületek, a bőr vagy a szemek is.

  

Mi a helyzet a hazai omega-3 fogyasztással?

Az omega-3 zsírsavak mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, de csak az utóbbi évtizedekben ismerték fel, hogy milyen fontos szerepük van a szervezet megfelelő működésének fenntartásában, az egészség megőrzésében, és a betegségek gyógyításában.

Az omega-3 többszörösen telítetlen zsírsavakat esszenciális, azaz alapvető zsírsavaknak nevezzük, ami azt jelenti, hogy ezek a zsírsavak nélkülözhetetlenek az egészséges élethez!

Hasonlóan a vitaminokhoz a szervezet az omega-3 zsírsavakat sem képes előállítani, ezért azokat csak étkezés alkalmával tudjuk magunkhoz venni.

Egyoldalú táplálkozásunknak köszönhetően az omega-3 típusú zsírokból alig fogyasztunk, ezzel szemben étrendünk nagy mennyiségben tartalmaz magas omega-6 tartalmú állati zsírokat és hidrogénezett növényi olajokat. Ezért fontos, hogy omega-3-mal egészítsük ki az étrendünket!

Szervezetünkben számos betegség okozója is lehet az omega-3 hiány illetve az egészségtelen irányba eltolódott omega-3 - omega-6 arány.  Az ideális 1:1 maximum 1:5 lenne, ezzel szemben napjainkban az omega-3 - omega-6 arány 1:25 - 1:30 közé esik.

Ennek oka, hogy a szervezetnek nélkülözhetetlen omega-3 EPA és DHA többszörösen telítetlen zsírsavak főként a hidegvízi, mélytengeri halak húsában találhatóak, amelyekből alig fogyasztunk.

 

  Foszfolipidek!

liposzoma.jpg Foszfolipid Burok.

  Nem véletlen, hogy a szépségipar már régen átvette a gyógyszeriparban kifejlesztett Foszfolipideket. A  célja eredetileg az volt, hogy a rákos sejtekhez közvetlenül kívülről a bőrön át jutassák be a gyógyszereket.

  

A legtöbb kozmetikában használatos liposzómát lecitinből, különböző foszfolipidek keverékéből állítják elő. Ezeknél a foszfolipideknél olyan bőrazonos hatóanyagokról van szó, melyek a bőr természetéből adódóan óriási mennyiségben a bőrben is előfordulnak. Ennek elsősorban immunológiai, illetve allergológiai szempontból van jelentősége, mivel eléggé valószínűtlen, hogy a szervezet egy olyan anyagot test idegennek tartson, ami a bőrünknek alapvető építőköve.

 

  A foszfolipidek, a sejtfal azonos szerkezetük miatt maximálisan összeegyeztethetők a bőrrel. Ugyanazok a foszfolipidek, amelyekből a liposzóma membrán felépül, alkotják a sejtfalat is. A sejt közötti állomány, azaz a sejtek közti anyag, nagy arányban tartalmaz foszfolipideket. Ha a bőrsejtek könnyebb sérülést szenvedtek, vagy hiányzik a sejtközti állomány, a foszfolipidek tökéletesen helyettesíteni tudják azt.

  

Egy poláros feji részhez kapcsolódnak a  zsírsavak és a szfingozinapoláros lánca. Ezek a Janus-arcú molekulák, kiválóan alkalmasak membrán kettősrétegek létrehozására.

  

lipopoliszacharidokban a cukoregységek közvetlenül zsírsavakhoz kapcsolódnak. Elsősorban a Gram-negatív baktériumok külső membránjában fordulnak elő. A gerinces immunrendszer antitesteket termel ellenük. Egyes bakteriális lipopoliszacharidok lipid összetevője endotoxinként ún. toxikus sokk szindrómát okozhat.

 

    Törzsvásárlói ár: 35 PV  12775 Ft

 

Válassza a TIENS Krill olajat különleges összetevőivel és már ma kezdjen el jobban élni.

 

Folytatást lásd a menüpontban.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 81
Tegnapi: 57
Heti: 292
Havi: 1 184
Össz.: 202 167

Látogatottság növelés
Oldal: TIENS Kardi KRILL Olaj Omega3 olaj 1
天獅 TIENS termékek étrend kiegészítők és egészségvédő gépek.Gombák,Kalcium. - © 2008 - 2024 - ganodermastermekek.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »